Kyllikintien kierrätystempaus tulee - oletko valmis?

Tervetuloa urbaanikierrätyksen iloiseen maailmaan!

Kevään 2019 Kyllikintien kierrätystempaus lähestyy - oletko valmis? Tempaus järjestetään lauantaina 18.5.2019 kello 10-14 tutussa idyllisessä miljöössä Lahden Kiveriön Mansikkavuorella. Tämänvuotisen tempauksen alkajaisiksi kello 10.00 alkaen Pop up -kirpputorimarket Punainen Pörssi jakaa ilmaisia ämpäreitä. Tule hakemaan omasi!
Tule myös vastaamaan yleisökyselyyn. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan neljä Pelastusarmeijan kirpputorin lahjakorttia!
Aiemmilta vuosilta tutuiksi tulleiden elementtien lisäksi tämänvuotinen tempaus tarjoaa myös kokonaan uusia aktiviteetteja ja sisältöjä. Niitä suunniteltaessa on ajateltu erityisesti lapsisperheitä. Tule ja ihastu!
Lisätietoa Kyllikintien kierrätystempauksen tämänvuotisesta sisällöstä löydät täältä.

Älä ruoki lamaa - kierrätä kamaa!


Valmiina uusiin haasteisiin!

Vuosien saatossa THOR-Viestintä on menestyksekkäästi hoitanut useita henkilöstön kehittämiseen sekä jätehuoltoon, lajitteluun, kierrätykseen ja muihin ympäristökysymyksiin liittyviä viestinnän toimeksiantoja. Myös siviilielämässään yrittäjä Teija Horppu on tullut tunnetuksi intohimoisena kehittäjänä sekä kierrättämisen ja lajittelun puolestapuhujana ja asioihin kantaaottavana toimijana.
Nyt viestinnän monitoiminainen Teija Horppu etsii uusia haasteita. Haussa ja haaveissa ovat henkilöstöhallinnon tehtävät tai viestintä, tapahtuma- ja tilaisuusjärjestelyt ja muu vaihteleva toiminta jätehuollon, kierrätyksen ja muiden kestävään kehitykseen ja ympäristöön liittyvien asioiden parissa.
Ka mis' sie siis tarviit oikein hyvää naista, täs siul on sellane!
Ota rohkeasti yhteyttä tai anna vinkki tekijää etsiväle taholle. Teija Horppu on valmiina uusiin haasteisiin!