Työtä, elämää, työelämää!

Tarvitseeko organisaationne strategiaansa tukevan viestintäsuunnitelman vai etsittekö toimittajaa, joka toteuttaisi asiakaslehtenne tekstien kirjoittamisesta aina painopalveluihin saakka? Vai haluatteko lisätä julkista näkyvyyttänne mediatiedottamisen keinoin?
Kertokaa tarpeistanne ja toiveistanne – THOR-Viestinnästä saatte luotettavan ja palvelevan yhteistyökumppanin.

Teija Horppu

Teija Horppu
THOR-Viestintä
Kyllikintie 19, 15200 Lahti
GSM +358-44-035 3947
Sähköposti teija.horppu(at)thor-viestinta.fi

Elämän eväsreppu

”Älä päästä itseäsi tietyn ikäiseksi,
älä tietyssä asemassa olevaksi
niin olet vapaa tällaisenakin kevätpäivänä
istumaan tavaratalon rappuselle
syömään tötteröjäätelöä.”

(Helena Anhava: Vuorosanoja)

Kierrätys

Kierrättäminen on minulla verissä. Ollessani lapsi äitini loihti miltei kaikki vaatteeni leikkaamalla ja ompelemalla oman tai isosiskoni vanhan mekon kokonaan uudeksi luomukseksi. Samaan tapaan ompelin vaatteita omalle tyttärelleni hänen ollessaan pieni. Tärkeä vaatteidenhankintapaikka olivat kirpputorit. Myös serkusten ja tuttujen kesken käytetyt, edelleen käyttökelpoiset vaatteet ja lelut vaihtoivat tiiviisti omistajaa.
Kun kotiimme nykyisin tarvitaan huonekaluja tai astioita tai muuta käyttötavaraa, ensimmäiseksi tutkimme, löytyisikö sopiva tuote käytettynä. Aikuistuneelle tyttärellemme kirpputorit ovat tärkeä vaatteidenhankintapaikka. Kirpputorien kiertely ja maailmaan mahtuvan tavaran ihmettely ovat myös mitä hauskinta ja rentouttavinta ajanvietettä - niin koti-Lahdessa kuin muualla Suomessa tai ulkomailla reissatessa.
Lahden Metsäpellossa 15 kertaa  järjestetty Kyllikintien kierrätystempaus oli vuosien 2000-2014 meidän naapurusten yhteinen ponnistus ja lahtelainen must-tapahtuma, joka vuodesta toiseen keräsi satojen kanta-asiakkaiden joukon tekemään kirpputoriostoksia ja lahjoittamaan pois itselleen tarpeetonta tavaraa.
Sukella sinäkin urbaanikierrätyksen iloiseen maailmaan!


Leipä

Suomalaisessa elämäntavassa on tuskin mitään elinvoimaisempaa, aidompaa ja kestävämpää kuin juureen leivottu hapanleipä.
Leipä on elämä. Monta muuta asiaa voisin ruokavaliostani karsia, mutta leivästä en luovu. Leivän leipominen on intohimoni, tapani osoittaa välittämistä sekä keinoni purkaa stressiä ja tuntea olevani elossa. Isoa hapanleipätaikinaa alustaessa ajatus lentää ja pahinkin kiukku laantuu, ja kotona leivottu leipä lämmittää oman perheen, naapureiden ja ystävien mieltä.
THOR-Viestinnän kotisivujen Ajankohtaista-sivulla julkaistaan muutaman kuukauden välein kauden leivän ohje.
Tervetuloa onnellisten leivän leipojien alati kasvavaan joukkoon!


Lumitähdet

Voiko olla kauniimpaa, herkempää ja ainutkertaisempaa kuin lumitähti?
Lumitähtien leikkaamisen opin äidinmaidossa. Jo alle kouluikäisenä leikkasin äitini kanssa silkkipaperisia lumitähtiä, jotka joulun ajaksi liimattiin koristamaan keittiön ikkunaa. Kansakoulun ensimmäisen luokan talvisella välitunnilla lempeä opettajamme Matilda Varama näytti meille tytöille, kuinka ystävälliseltä näyttää mustalle villasormikkaalle leijaillut pieni lumitähti.
Lumitähdet ovat läsnä myös omassa kodissani. Kun kaamoksen pimeys marras-joulukuussa uhkaa imaista syövereihinsä, voimaa antaa silkkipaperin taittelu ja leikkely lumitähdiksi ja pitsisten tuotosten liimaaminen ikkunaan. Usein on pääsiäinen käsillä, ennen kuin raaskin repiä tähdet pois ikkunasta.
Haluatko sinäkin kehittyä lumitähtien leikkaamisen taituriksi? Tilaa THOR-Viestinän Kauneimmat lumitähdet -koulutus!